Ajankohtaista

Maanantai, Maaliskuu 25, 2019, 10:49

Vaikka taivaalta vihmoisi räntää, tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, hiuksillamme on oikeus näyttää upeilta ja elinvoimaisilta.

Ilmastomme on yhtä aikaa sekä ankara että hellä. Se ottaa ja antaa. Pohjoisessa hiukset altistuvat äärimmäiselle rasitukselle kaikkina neljänä vuodenaikana. Ne käyvät läpi syksyn vihmovat sateet, talven purevan pakkasen, kevätauringon haitallisen UV- säteilyn sekä kuivattavan katupölyn ja kesän kuumuuden.

Cutrin on ylpeä suomalaisuudesta sekä pohjoisista juuristaan. Luontomme puhtaus ja sen tarjoamien raaka-aineiden ainutlaatuinen voima inspiroi tuotekehitystä.

Vain elinvoimaisimmat marjat ja kasvit menestyvät pohjoisen ankarassa ilmastossa. Siksi uniikki luontomme tarjoaa puhtaita raaka-aineita, joita ei löydy muualta maailmasta. Yöttömän kesän aurinko lataa hyytävien pakkasviimojen vahvistamiin kasveihin ja marjoihin ainutlaatuista elinvoimaa. Lyhyen mutta intensiivisen kasvukauden aikana luontomme antimiin tiivistyy huikea määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan pohjoismaisia hiuksia.

Pohjoinen ilmasto haastaa hiukset. Me haastamme ilmaston

– luontoa kunnioittaen


 
Humalistonkatu 5 20100 Turku 
 
Aukioloajat 
Arkisin: 8:30 – 17 
Lauantaisin: 8:30 – 14 
 Kesälauantaisin suljettu